فایل ورد رابطه‌ سرطان پستان با الگوهاي غذايي در زنان

لینک دانلود

فایل ورد رابطه‌ سرطان پستان با الگوهاي غذايي در زنان دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد رابطه‌ سرطان پستان با الگوهاي غذايي در زنان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد رابطه‌ سرطان پستان با الگوهاي غذايي در زنان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد رابطه‌ سرطان پستان با الگوهاي غذايي در زنان :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ريز و متابوليسم ايران

تعداد صفحات :13

مقدمه: از آنجا ‌‌که سرطان پستان رایج ‌‌ترین سرطان در میان زنان جهان است و تاکید کمتری روی الگوهای غذایی گردیده، بررسی فایل ورد رابطه‌ سرطان پستان با الگوهاي غذايي در زنان هدف پژوهش حاضر قرار گرفت.مواد و روش ‌ها: در این مطالعه‌ مورد - شاهدی، تعداد 100 بیمار مبتلا به سرطان پستان 65-30 ساله به عنوان مورد و 174 فرد غیر مبتلا به عنوان گروه شاهد از میان مراجعه ‌کنندگان به بیمارستان شهدای تجریش تهران، انتخاب شدند. پرسشنامه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مربوط به داده ‌های فردی، بسامد خوراک و فعالیت بدنی از راه مصاحبه‌ حضوری تکمیل گردید. با استفاده از روش تحلیل عاملی، الگوهای غذایی غالب به دست آمد، سپس نسبت شانس ابتلا به سرطان پستان با الگوهای غذایی از راه رگرسیون لجستیک سنجیده شد.یافته‌ ها: دو الگوی غذایی غالب شناسایی گردید. الگوی غذایی سالم شامل مصرف بالای سبزی ‌ها، میوه ‌ها، لبنیات کم ‌چرب، حبوبات، روغن مایع و زیتون، ادویه، ماهی، احشا، طیور و ماکیان، انواع ترشی، سویا و غلات کامل، و الگوی غذایی ناسالم شامل نوشابه‌ ها، قند و شکر، چای و قهوه، سیب ‌زمینی سرخ شده و چیپس، نمک، شیرینی و دسر، روغن جامد و حیوانی، مغزها، آب ‌میو‌ه مصنوعی، غلات تصفیه شده، گوشت قرمز و فرآوری شده بود. پس از تعدیل اثر متغیرهای مختلف مصرف بالاترین سهک الگوی غذایی سالم نسبت به پایین ‌ترین سهک، شانس ابتلا به سرطان پستان را 66% کاهش داد (نسبت شانس: 0.34، فاصله اطمینان 95%: 0.11-1.05)، در‌ حالی ‌که افزایش مصرف الگوی غذایی ناسالم خطر ابتلا به سرطان پستان را 5.17 برابر افزایش داد (نسبت شانس: 5.17، فاصله اطمینان 95%: 1.56-17.14).نتیجه ‌گیری: الگوی غذایی سالم ارتباط معکوس و الگوی غذایی ناسالم ارتباط مستقیمی را با خطر سرطان پستان نشان داد.
كلید واژه: سرطان پستان، الگوی غذایی، تحلیل عاملی

توضیحات بیشتر