فایل ورد جداسازي و شناسايي يک باکتري توليدکننده ماده ضد ميکروبي از پوست قورباغه و بررسي اثرات ضد ميکروبي آن

لینک دانلود

 فایل ورد جداسازي و شناسايي يک باکتري توليدکننده ماده ضد ميکروبي از پوست قورباغه و بررسي اثرات ضد ميکروبي آن دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد جداسازي و شناسايي يک باکتري توليدکننده ماده ضد ميکروبي از پوست قورباغه و بررسي اثرات ضد ميکروبي آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد جداسازي و شناسايي يک باکتري توليدکننده ماده ضد ميکروبي از پوست قورباغه و بررسي اثرات ضد ميکروبي آن،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد جداسازي و شناسايي يک باکتري توليدکننده ماده ضد ميکروبي از پوست قورباغه و بررسي اثرات ضد ميکروبي آن :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زيست فناوري ميكروبي

تعداد صفحات :13

زمینه و هدف: استفاده وسیع از آنتی بیوتیکها منجر به پیدایش سویه های میکروبی مقاوم به آنتی بیوتیکها شده است. به منظور یافتن آنتی بیوتیکی جدید برای مقابله با میکروارگانیسمهای بیماری زا و مقاوم به آنتی بیوتیکهای رایج، یک باکتری تولیدکننده ماده ضدمیکروبی، از پوست قورباغه Rana ridibunda جداسازی شد.روش بررسی: شناسایی باکتری بر اساس توالی یابی 16SrDNA، خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی انجام گرفت. آزمایشهای تعیین حساسیت میکروبی به دو روش انتشار از دیسک و تعیین کمترین غلظت مهارکننده رشد (MIC) بر روی باکتریهای استاندارد صورت گرفت. به منظور تعیین هویت ماده ضد میکروبی، مایع کشت باکتری، سانتریفیوژ و سپس استخراج توسط حلال های آلی کلروفرم و متانول انجام گرفت. جهت بررسی فعالیت ضدمیکروبی باندهای ایجاد شده روی صفحات TLC از روش Bioautography استفاده شد.یافته ها: باکتری جداسازی شده به عنوان سویه ای از Bacillus atrophaeus شناسایی شد. ماده ضدمیکروبی تولید شده توسط این باکتری در طیف دمایی از 25 تا 100 درجه سانتی گراد به مدت 2 ساعت و همچنین در pH بین 2 تا 11 پایدار است. در سنجش به روش Bioauotography مشخص شد فراکشن متانولی حلال مناسب تری برای استخراج ماده ضدمیکروبی است. تست ضدمیکروبی از شیلنگ دیالیز نشان داد که وزن ماده ضد میکروبی مورد نظر کمتر ازKD 1 می باشد.نتیجه گیری: نتایج حاصله نشان داد که بعضی از خصوصیات ماده ضد میکروبی تولید شده توسط این باکتری با آنتی بیوتیک های پپتیدی تولیدی توسط جنس Bacillus نظیر باسیتراسین تفاوت هایی دارد و احتمال اینکه این ماده ضد میکروبی ترکیبی جدید باشد را افزایش می دهد.
كلید واژه: ماده ضد میکروبی، قورباغه، Bacillus atrophaeus

توضیحات بیشتر